skip to Main Content

Gertjan Hessels

Jongens coachen en in hun kracht zetten en doormiddel van trainingen mijn kennis en ervaringen doorgeven aan andere professionals. Dat is echt het mooiste van mijn werk.

Mijn naam is Gertjan Hessels en als jongenscoach en trainer hoop ik een verschil te kunnen maken voor jongens.

Nog veel te vaak worden jongens en wordt jongensgedrag bestempeld als ‘lastig’ of ‘storend’.
Aanpak en regels gelden voor jongens en meiden, terwijl manier van leren en behoeftes vaak ver uit elkaar liggen. Dit, ten nadele van de jongens. Stilzitten en luisteren? Maar hóe dan als je lichaam daar niet op gebouwd is? En hoe weet je dat zo zeker dat het hem ‘niet boeit’ wanneer je niet weet wat er werkelijk speelt? Hij weet in de meeste gevallen niet eens wat hem werkelijk dwarszit of wat er van hem verwacht wordt. Het werd hoog tijd voor een benadering vanuit het jongensperspectief. Jan Stenekes en ik ontwikkelden de training Boy Proof.

Door al onze ervaring, goed onderbouwde kennis over jongens en lichaamsgericht werken én onze eigen mannenkracht in te zetten hopen wij door deze training een grotere bewustwording rondom jongens te creëren. Zodat professionals zoals jij in staat zijn hen nóg beter te begeleiden in hun ontwikkeling, een verschil te maken in ZIJN leven en in onze maatschappij. Want jongens.. ze zijn te gek.!

Back To Top