skip to Main Content

Vrouwen
met een
Visie

3-daagse training

Vrouwen met een Visie

Wie ben jij?

Een vraag die ons vaak wordt gesteld en die we meestal beantwoorden met enkel onze naam. Deze vraag omvat natuurlijk veel meer en staat centraal tijdens deze driedaagse. Je gaat je erin verdiepen en op zoek naar jouw persoonlijke antwoord door middel van lichaams- en ervaringsgerichte oefeningen.

  • Wie ben jij achter je maskers?
  • Welke maskers spelen een rol in jouw leven en zijn jouw overleving geworden?
  • Welke overlevingsmechanismen heb je ontwikkeld?
  • Welke ervaringen in je leven zijn daarop van invloed geweest?

Als je daar inzicht in hebt gekregen gaan we aan de slag met jouw gezonde kant, je sterke kanten, en hoe je die kunt laten groeien en ontwikkelen. Want wanneer je daar op kunt leunen en vertrouwen kun je jezelf vrijmaken van je maskers, blokkades en overlevingsmechanismen. Dan kun je vrijer leven en je leven positief vormgeven.

De verwondingen die je hebt opgelopen in je leven leer je tot iets zinnigs maken. Hoe het je versterkt in plaats van belemmert. Je krijgt inzicht in je mogelijkheden . Je gaat jezelf leren liefhebben en de wereld als een gezond mens betreden. Waardoor je de ander kunt ontmoeten met behoud van jezelf.

Wat voor een prachtige mensen jullie zijn, die zeker altijd een bijzonder plekje in mijn hart bewonen. Wie goed doet, goed ontmoet. Wat zullen jullie een goeie karma hebben zeg! haha

Deelneemster | Vrouwen met een Visie

Ik heb ingezien dat ik heel goed weet wat ik wil, maar dat ik het zetten van die stappen erg groot maak in mijn hoofd, waardoor ik aan alles ga twijfelen. Ik heb mezelf weer teruggevonden.

Anoniem | Vrouwen met een Visie

Niet in woorden uit te drukken hoe dankbaar ik ben dat er mensen op deze wereld zijn die zo gedreven zijn om dit te bedenken, organiseren en leiden.

Nicky | Vrouwen met een Visie

Jullie hebben mij enorm geraakt, dit zijn dagen die mij mijn leven bij blijven.

N | Vrouwen met een Visie

De oefening met de grens aangeven was voor mij echt heel intens maar vooral heel leerzaam.

S | Vrouwen met een Visie

Ik kan nu niet meer doen alsof dingen niet bestaan, want ik zie ze nu. Ik heb nu veel meer inzicht in wie ik ben. Ik ben echt een ander mens geworden.

Silvana | Vrouwen met een Visie
3 DAGEN SAMEN MET ANDERE VROUWEN

Deze training is ontwikkeld voor jonge vrouwen tussen de 20 en 30 jaar. Of je nu nog studeert of werkt, introvert of extravert bent of een fijne of ingewikkelde jeugd of puberteit hebt gehad: je bent welkom. In een kleine groep van maximaal 12 vrouwen gaan we 3 aaneengesloten dagen intensief en ervaringsgericht aan de slag.

Waarom 3 dagen? Door zowel een dag- als avond programma te volgen komt er een diepgaand persoonlijk proces op gang. We doen dit in een veilige omgeving met ervaren begeleiders. Naast de ervaringen die je opdoet in en met de groep is er tijd en ruimte om persoonlijke vraagstukken in te brengen en daarmee 1 op 1 met een van de begeleiders aan de slag te gaan.

Inhoud

Je leert over overlevingsmechanismen

Je krijgt inzicht in je maskers en de gebeurtenissen en/of mensen in jouw leven die daar invloed op hadden of nog steeds hebben

Je leert wat gezondheid betekent en hoe je jouw (pyschische en fysieke) gezonde deel kan laten groeien, ontwikkelen en vergroten, hoe je op een gezonde manier kunt geven en nemen

Je vergroot je zelfacceptatie en ontwikkelt je grensbesef

Je ontdekt, voelt en ervaart wie je bent en leert hoe je in contact kunt zijn met de ander mét zelfbehoud

Praktisch

Voor jonge vrouwen van 20-30 jaar

Jouw investering is € 350,00 (incl. btw).
Je mag dit bedrag in termijnen betalen!
Dit bedrag is inclusief overnachtingen, maaltijden en materiaal.

Locatie: Boerderij Zen aan Zee, Paesens

Maximaal 12 deelnemers per training zodat iedereen goed tot z’n recht komt.


NIEUW
Trainingsdata 2023:

Start: woensdag 15 maart 10.00 uur
Afsluiting: vrijdag 17 maart 13.00 uur

IK SCHRIJF ME IN VOOR DEZE TRAINING

    VROUWEN MET EEN VISIE


    15-16-17 maart 2023

    Back To Top