skip to Main Content

Moeders
met een
Missie

Moeders met een Missie

MOEDERSCHAP

Moeder worden. Voor sommigen een lang gekoesterde wens, voor anderen kwam het onverwacht. Het zette je leven totaal op z’n kop, het voelde als een groot kado of was/is een enorme worsteling. Hoe het ook zij: kinderen grootbrengen geeft je als moeder de nodige uitdagingen. Je wordt van tijd tot tijd geconfronteerd met jezelf, je patronen en gedragingen. Wellicht herinnert en confronteert het je ook aan/met je eigen kindertijd. Je blikt terug, doet anders, valt terug op voorbeelden en geeft zo goed als je kan vorm aan je eigen moederschap.

Hoe zou het zijn om inzicht te krijgen in het gedrag, karakter en de patronen van jezelf én die van je kind(eren)?

  • Zodat gedrag logisch en begrijpelijk wordt.
  • Zodat jij bewust kunt reageren op een manier die het beste haalt uit de situatie of dat moment, voor zowel je kind als jezelf.
  • Zodat er minder worstelingen zijn tussen jou en je kind, maar ook in jezelf.
  • Zodat jij minder twijfels en schuldgevoelens hebt over hoe je reageert, je de dingen doet. Over hoe jij je kinderen groot bent.

Hoe zou het zijn om je kinderen en jezelf beter te leren kennen en je je als mens, vrouw, moeder veel krachtiger te voelen?

Als moeder weet ik hoe waardevol dat is. Om meer inzicht te krijgen in gedrag, het te begrijpen van mijn kinderen en van mij mezelf. De patronen en dynamieken onderling te herkennen en daarop in te kunnen spelen. Ook weet hoe ik leerzaam het is om uit te wisselen met andere moeders. Want wij vrouwen kunnen leren van andere vrouwen, leren van andere moeders.

IS DEZE TRAINING VOOR MIJ?

Deze training is ontwikkeld voor álle moeders. Moeders die wel eens worstelen met het moederschap. Moeders die nieuwsgierig zijn naar het gedrag van hun kinderen én zichzelf. Moeders die de ontstane patronen onder de loep willen nemen. Moeders die graag verandering willen. Moeders die onzeker zijn. Moeders die zich schuldig voelen. Moeders die persoonlijk willen groeien. Moeders met humor. Moeders die doorzetten, koste wat kost. Groot, klein, dik, dun, sportief, bourgondisch, introvert, extravert, direct, verlegen, met (een) kleintje(s) of puber(s), bruisend of hé-le-maal leeg.. Voor álle moeders. Dus ook de moeder die jíj bent.

In een kleine groep van maximaal 12 vrouwen gaan we 3 aaneengesloten dagen intensief en ervaringsgericht aan de slag.
Waarom 3 dagen? Door zowel een dag- als avond programma te volgen komt er een diepgaand persoonlijk proces op gang. We doen dit in een veilige omgeving met ervaren begeleiders. Naast de ervaringen die je opdoet in en met de groep is er tijd en ruimte om persoonlijke vraagstukken in te brengen en daarmee 1 op 1 met een van de begeleiders aan de slag te gaan

Inhoud

Je krijgt inzicht in zowel je eigen karakter en gedrag, als dat van je kind.

Je laat leren door ervaren, waardoor je zelf patronen leert herkennen

Je ontdekt, voelt en ervaart jezelf als moeder

Je vergroot je zelfvertrouwen als moeder en vrouw

Je vermindert schuldgevoelens en negativiteit ten aanzien van je moederschap

Praktisch

Voor moeders van alle leeftijden

Jouw investering is € 550,00 (incl. btw).
Dit bedrag is inclusief overnachtingen, maaltijden en materiaal.

Locatie: Boerderij Zen aan Zee, Paesens

Maximaal 12 deelnemers per training zodat iedereen goed tot z’n recht komt.

Trainingsdata 2022:
Start: 9 november 10.00 uur
Afsluiting: 11 november, 13.00

IK SCHRIJF ME IN VOOR DEZE TRAINING

    MOEDERS MET EEN MISSIE


    9-10-11 november 2022

    Back To Top