skip to Main Content

Lichaams
gericht
Coachen

EXPERTISETRAINING

Lichaamsgericht coachen

Aandachtig leren luisteren naar je lijf is essentieel bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen, leiderschap en balans

Hoe vaak komt het voor dat jij je als hulpverlener of docent afvraagt of je wel op het goede spoor zit met je cliënt of student? Dat je voelt je dat er iets aan de hand is maar dat je niet goed weet wat te doen. Want moet je nu heel direct handelen of juist stapje voor stapje dichterbij komen?

WAT VRAAGT DIT VAN JOU?

Werken met een kwetsbare doelgroep en hun ingewikkelde vraagstukken vergt veel van jou als coach, therapeut, leerkracht of hulpverlener van een wijk- of gebiedsteam. Het vraagt van jou om leiderschap en speciale vaardigheden die je wisselend kunt inzetten. Daarnaast is jouw eigen lichaam een belangrijk instrument bij het signaleren van pijn- en knelpunten. Dat is de reden waarom wij tijdens deze training niet alleen op professioneel-, maar ook op persoonlijk vlak aan de slag gaan.

VERGROOT JE ZELFKENNIS

Tijdens deze ervaringsgerichte training komen verschillende lichaamsgerichte methodieken aan bod. Je leert hoe je jouw opgedane kennis met behulp van lichaams- en ervaringsgerichte oefeningen effectief in kunt zetten en wat voor impact dit heeft op jouw cliënt. Daarnaast ontwikkel jij jezelf op persoonlijk vlak. Je vergroot je zelfkennis op mentaal, fysiek, emotioneel en relationeel gebied. Allemaal gebieden die jij als hulpverlener ook bij je cliënt aanspreekt.

Wij geloven in het doorleven en ervaren. Wil jij jouw deskundigheid vergroten, dan is het noodzakelijk om heel goed te weten wie jij bent, wat jouw vertrekpunt is en waar je naartoe wilt werken. Alles wat jij in deze training leert en ervaart is direct toe te passen in de begeleiding van jouw cliënten.

VORM

We gaan 3 aaneengesloten dagen intensief en ervaringsgericht aan de slag. Waarom? Door zowel een dag- als avond programma te volgen komt er een diepgaand persoonlijk proces op gang. Een training, cursus of workshop die 1 dag duurt bestaat meestal uit informatie geven. Veel zenden waarbij alleen jouw mentale stuk wordt aangesproken.

Als trainers vinden wij het belangrijk dat jij als coach, therapeut of  behandelaar wordt aangesproken- en jij jezelf ontwikkelt op meerdere gebieden. Ook is er in deze vorm genoeg tijd en ruimte om persoonlijke en professionele vraagstukken in te brengen.

Leg door deze training lichaamsgericht coachen de basis voor een levensveranderend traject

Inhoud

Je leert over en ervaart de
kracht van lichaamsgericht werken.

Je krijgt inzicht in de
verschillende karakterstructuren.

Je vult je rugzak met oefeningen en
lichaamsgerichte werkvormen.

Je leert fysieke, emotionele en mentale
blokkades te signaleren en
hoe je hier effectief op inspeelt.

Je krijgt handvatten om de opgedane
kennis direct toe te passen in je werk.

Je verdiept je op professioneel
én persoonlijk gebied.

Je ervaart en vergroot je eigen leiderschap
en overstijgt je eigen verwachtingen.

Praktisch

Je kunt gebruik maken van het STAP-budget!
Check de voorwaarden en meld je z.s.m. aan!

Geaccrediteerd: 26 SKJ punten

Jouw investering: €997 excl. btw.
Dit is inclusief 3 dagen en 2 overnachtingen, alle maaltijden en drinken, een persoonlijk werkboek en een grote dosis nieuwe kennis en vaardigheden

Prachtige locatie: ’t Flinkeboskje in Hemelum

Maximaal 10 deelnemers per training

Trainingsdata:
28, 29, 30 september 2022 VOL

Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

JE INSCHRIJVEN VOOR DEZE TRAINING IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK
Back To Top