skip to Main Content

de weg
van de
jongen

De weg van de jongen

NIEUW IN ONS AANBOD!

Iedere jongen wandelt op zijn eigen weg en in zijn eigen tempo de volwassenheid tegemoet. Op deze weg komt hij allerlei afslagen tegen die voor hem bedoeld zouden kunnen zijn. De jongen doorkruist verschillende landschappen, neemt afslagen langs ravijnen en spelonken. En hoe dieper het ravijn, hoe groter de overwinning. En hoe groot de spelonk ook lijkt: de jongen weet wat te doen.

In de weg van de jongen ga je langs de ravijnen van het leven wandelen. Waar ben je links gegaan, maar had je ook rechts gekund? Wat heb je gedaan en wat staat je nog te doen om de jongen in jou zelf te voeden? Zodat jij hem, wanneer dat nodig is, ook op zíjn weg kan gaan voeden.

WAAR GAAN WE MEE AAN DE SLAG?

De weg van de jongen is een training over vallen en opstaan, nabijheid en zelfstandigheid, mannen en vrouwenenergie, moederschoot en de rol van de vader, het gezinssysteem, patronen ontdekken en doorbreken, afscheid nemen en ontvangen, waarnemen en oprechtheid, je eigen innerlijke pad.. en de weg van de jongen.

Deze 3-daagse, lichaams- en ervaringsgerichte training is ontwikkeld voor:

 • mensen die door persoonlijke ontwikkeling de jongens willen begrijpen
 • mensen die met de elementen van de natuur willen werken
 • mensen die na de BoyProof training meer van dit willen
 • mensen die met jongens werken, o.a. coaches, therapeuten, pedagogen, leerkrachten, gebiedsteammedewerkers, (buurt)sportcoaches

Je weet het vast al, maar goed om nog even te benadrukken: onze trainingen bestaan niet uit zenden en ontvangen. Je gaat zelf actief aan de slag, leert door te ervaren, wat betekent dat je ook werkt aan/vanuit je persoonlijke stuk. Onze deelnemers gaan daarmee aan de slag, gaan dat aan, en gaan als rijkere mensen terug naar huis.

Ik heb nu meer inzicht in waar het in ons leven om draait: aandacht, aanraking, spel, bescherming en voeding; bij mijzelf is met name de aanraking, het sensitieve, geprikkeld en meer tot ontwikkeling gekomen. De vervolgcursus staat al op mijn lijstje.

Erik, Docent en mentor VO | n.a.v. BoyProof, maart 2022

Inhoud

3 dagen de focus op jongens en mannen
en jouw persoonlijke ontwikkeling.

ONZE AANPAK
♦ Lichaams- en ervaringsgericht
♦ Vooral buiten werken, in de natuur

THEMA’S 
♦ Mannen- en vrouwenenergie
♦ Moederschoot
♦ De rol van de vader
♦ Gezinssysteem- en dynamiek
♦ Patronen: ontdekken en doorbreken

OPBRENGST
♦ Persoonlijk én professioneel stappen zetten
♦ Lichaams- en ervaringsgerichte oefeningen ter bevordering van de begeleiding in de ontwikkeling van jongens
♦ Handvatten: hoe zet jij jouw ervaring hier effectief in voor een wezenlijk verschil in jouw werk als professional?

Praktisch

TRAINERS
♦  Jan Stenekes en Gertjan Hessels

INVESTERING
♦  Voor 3 trainingsdagen en 2 overnachtingen, alle maaltijden en drinken, materialen, een persoonlijk werkboek en deze ultieme belevenis is jouw eigen investering: €997 excl. btw.

LOCATIE
♦ ’t Flinkeboskje in Hemelum (Friesland). Supertoffe plek middenin de natuur.

TRAININGSDATA
♦  19, 20, 21 september 2022

DEELNEMERS
♦ Maximaal 10 deelnemers per training* zodat iedereen goed tot z’n recht komt. Je ontvang na de training een certificaat van deelname.

ACCREDITATIE
♦ In aanvraag

* Aangezien jij de verschillen tussen jongens en meiden erkent, weet je ook dat teveel mannen/vrouwen in één groep wat doet met de sfeer. Voor het meest optimale rendement streven wij naar een 50/50 verdeling van mannelijke- en vrouwelijke deelnemers. Meld je dus tijdig aan! 

VET! HIER BEN IK BIJ!

  3-DAAGSE 'DE WEG VAN DE JONGEN'

  19-20-21 september 2022
  FACTUURADRES (alleen invullen indien anders dan bovenstaande)

  Back To Top