skip to Main Content

de reis
van de
heldin

VROUWENTRAINING

De reis van de Heldin

Schrijf je nu in voor de training van 2024!

Een training die je nog lang in elke cel van je lijf zult voelen

LEREN OVER VROUW ZIJN VAN VROUWEN

Als er iets is wat ik heb geleerd in de afgelopen jaren is dat vrouwen leren óver vrouwen, ván vrouwen. Deze training belooft een intense innerlijke reis te worden. Samen met andere vrouwen, die je kunnen spiegelen en die jou bedding geven. Vrouwen die jouw krachten herkennen, maar ook je verwondingen.

Wie je denkt te zijn en wie je denkt te móeten zijn… Je overtuigingen ontstaan al in je kindertijd. ‘Vrouw zijn’ leer je in eerste instantie van je moeder. Als je de wereld gaat verkennen en opgroeit komen er langzaamaan meerdere vrouwen in je leven waar je van leert. Je leert, ontwikkelt en groeit. Hierbij pas je je aan, doe je na, ben je trouw aan je omgeving, gedraag je je zoals het hoort. Er worden je dingen aangeleerd én afgeleerd.

WAKKER JOUW LEVENSVUUR AAN

Jouw potentie is misschien wel groter dan je tot nu toe naar buiten liet komen. Je gaat tijdens deze reis terug naar je eigen vrouwenlijn en de lessen die het leven je leerde over het vrouw-zijn. Je komt in contact met wie jíj bent. Je gaat naar je eigen essentie. Je leert jezelf naar buiten te brengen. Je ontmoet jezelf om vervolgens jezelf in ontmoeting met de ander te brengen.

Je zult merken dat je groeiende bewustzijn en de verbinding die je ervaart met jezelf, je levensvuur doet aanwakkeren.
Daar krijg je energie van en het brengt je plezier. Je leert hoe je voluit leeft met alles wat er is.

Nieuwe inzichten, veel levensenergie en échte verbinding met alle vrouwen. Ik voel me rijk met deze ervaring
Afke
Je krijgt tijdens de training geen tips om het anders te doen; er verandert daadwerkelijk iets waardoor het meer vanzelf gaat.
Anoniem
Ik kan nu niet meer doen alsof dingen niet bestaan, want ik zie ze nu. Ik heb nu veel meer inzicht in wie ik ben. Ik ben echt een ander mens geworden.
Silvana
De tijd, ruimte, liefde en de oefeningen tijdens de training zetten mooie processen in beweging. Doordat er steeds de verbinding wordt gemaakt met 'wat ga je praktisch doen', is het heel helpend voor thuis.
Anja
Ik gun iedereen de kans om als moeder en in ál die andere rollen meer OK met zichzelf te zijn.
Siegrid
De lichaamsgerichte oefeningen en de verbinding met elkaar als vrouwen onderling was zo bijzonder! Ik heb zoveel warmte, liefde en vertrouwen gevoeld tijdens deze training!
Anoniem
TIJDENS DEZE 3-DAAGSE, ERVARINGSGERICHTE VROUWENTRAINING
 • ruim je blokkades, oude gevoelens en emoties op
 • ga je verbinden met je lijf, gevoel, emotie, hart en seksuele energie
 • ga jij je eigen lijf bewonen en wordt je levensvuur aangewakkerd
 • maak je een innerlijke reis door je lijf, je ziel en je hart
 • geef en ontvang je met- en aan andere vrouwen
 • leer je leven vanuit overvloed, vertrouwen en vrijheid
 • werken we met bio-energetica, systemische werk, rituelen, meditaties, visualisaties, lichaamswerk en ademwerk
PRAKTISCHE INFORMATIE
 • We geven deze slechts één keer per jaar. Je kunt je nu inschrijven voor 2024.
 • Datum: Woensdag 18 september (start 10.00 uur) t/m vrijdag 20 september (16.00 uur) 2024. Op de woensdag en donderdag is er een avondprogramma. Tussen de blokken door zijn er lange pauzes.
 • Jouw investering is € 749,- (incl. btw). Dit bedrag is inclusief overnachtingen (2 personen p/kamer), maaltijden en materiaal. Wil je een kamer voor jou alleen? Dat is mogelijk tegen een meerprijs van 125 euro. Geef het aan in het inschrijfformulier.
 • Na inschrijving ontvang je een mail ter bevestiging met factuur (deelname is definitief na betaling).
 • We eten tijdens de training biologische, vegetarische maaltijden die op de locatie zelf met veel liefde en aandacht voor ons worden bereid. Speciale dieetwensen of allergieën? Geef het aan op het inschrijfformulier.
 • Onze trainingslocatie is ’t Flinkeboskje in Hemelum (Friesland). Een bijzonder mooie locatie, omringd door groen en ruimte, vlakbij de bossen van Gaasterland.
 • Maximaal 12 deelnemers per training zodat iedereen goed tot z’n recht komt.
 • De training wordt geleid door Lisanne Stenekes (met ondersteuning)
LISANNE STENEKES

Al sinds 2007 coach en begeleid ik jonge vrouwen. Ik heb mij in al die jaren verdiept in het vergroten van leiderschap en het ontwikkelen van lichaamsgerichte methodieken. Ik heb tientallen trainingen gevolgd en ben groot voorstander van een leven lang leren. Sinds 2018 ontwikkel en begeleid ik trainingen voor volwassenen en professsionals in o.a. de hulpverlening en het onderwijs. Dit alles doe ik met een enorme drive, heel veel liefde en aandacht en een grote vastberadenheid.

DE REIS VAN DE HELDIN geven we slechts één keer per jaar.
Er is plaats voor maximaal 12 vrouwen. 

Heb je nog vragen over deze training of onze aanpak in het algemeen? Check onze FAQ-pagina!

JA, IK SCHRIJF ME IN VOOR DE REIS VAN DE HELDIN


  18-19-20 september 2024


  prima om een kamer te delenIk slaap graag alleen en betaal een toeslag van €125

  Back To Top