skip to Main Content

Aanbod

ERVAAR - LEER - GROEI - VERWEZENLIJK

HIER STAAN WIJ VOOR

Al sinds 2018 ontwikkelen en organiseren wij trainingen voor professionals. Sinds 2021 zijn daar ook trainingen voor andere doelgroepen bijgekomen, waaronder jonge vrouwen, alleen mannen, alleen vrouwen, moeders, onderwijsteams en schoolklassen.

De Stenekes Academy onderscheidt zich door de vorm, aanpak en begeleiding tijdens de trainingen.

Wij werken altijd met een kleine groep deelnemers op een prachtige locatie, waar er de rust, ruimte en veiligheid zijn voor optimale groei op zowel persoonlijk- als professioneel vlak. Tijdens de training word je goed verzorgd: een fijne slaapplek, genoeg privacy, smakelijk en verantwoord eten, fijn gezelschap en genoeg ruimte om ook 1-op-1 jouw vragen te bespreken.

Wij werken altijd lichaams- en ervaringsgericht en met de kracht van liefdesenergie. Onze focus ligt op het vergroten van je eigen kennis en deskundigheid door het ontwikkelen van zelf- en lichaamsbewustzijn. Hierdoor begrijp je niet alleen jezelf, maar ook je partner/kind/omgeving/doelgroep beter. Groeien door Ervaren. Je (her)ondekt kanten van jezelf die je nog niet kende of weggestopt had en leert door te ervaren wat jouw eigen behoeftes, sterke kanten en valkuilen zijn zodat je hier bewuster mee om kunt gaan en je er je voordeel mee kunt doen. Zowel op persoonlijk- als professioneel vlak.

Onze trainers zijn deskundig, ervaren en gedreven en werken vol liefde en overtuiging samen met onze deelnemers aan Groei. Wij zorgen voor de juiste ondersteuning en begeleiding tijdens de training en zijn naderhand altijd beschikbaar voor vragen en nazorg. Je bent bij ons in goede handen.

ONZE (NIET HELE) KLEINE LETTERTJES, IN DUIDELIJKE TAAL.
Back To Top