skip to Main Content

Aanbod

ERVAAR - LEER - GROEI - VERWEZENLIJK

WERK JIJ ALS PROFESSIONAL IN DE HULPVERLENING, JEUGDZORG OF HET ONDERWIJS?

Stenekes Academy ontwikkelt en begeleidt al een aantal jaren trainingen die speciaal gericht zijn op professionals. Tijdens een 3-daagse van de Stenekes Academy ligt onze focus op het vergroten van je deskundigheid en/door het ontwikkelen van zelf- en lichaamsbewustzijn.

Alle trainingen bestaan uit 3 dagen (8 dagdelen) en vinden plaats op een prachtige locatie. De groepsgroottes zijn beperkt (maximaal 10 deelnemers) waardoor de omstandigheden optimaal zijn voor professionele- én persoonlijke groei.

De Expertisetrainingen zijn ontwikkeld door Lisanne Stenekes en leidt zij samen met een deskundige en ervaren collega. BoyProof is ontwikkeld door Jan Stenekes en Gertjan Hessels, en wordt ook door hen geleid.

Onze trainingen voor professionals zijn SKJ geaccrediteerd. Dit betekent dat jij als professional SKJ punten ontvangt na deelname.

MANNEN, VROUWEN, TEAMS EN SCHOOLKLASSEN

Altijd ligt onze focus op het vergroten en ontwikkelen van je zelf- en lichaamsbewustzijn. Je gaat ervaren, waardoor ben je beter in staat bent te begrijpen en dus te verbinden. Of dat nu met jezelf, je gezin, klasgenoten, collega’s of cliënten is: een training voor persoonlijke ontwikkeling is altijd en voor iedereen de mooiste investering die je aan jezelf kunt schenken en waar je je leven lang de vruchten van plukt.

De trainingen voor mannen en vrouwen bestaan uit 3 dagen (8 dagdelen) en vinden plaats op een prachtige locatie. De groepsgroottes zijn beperkt (maximaal 10 deelnemers) waardoor de omstandigheden optimaal zijn voor professionele- én persoonlijke groei. De trainingen gericht op (jonge) vrouwen zijn ontwikkeld en worden begeleid door Lisanne Stenekes en Wenda de Rouwe. De mannentrainingen zijn ontwikkeld door Jan Stenekes en Gertjan Hessels, en wordt ook door hen geleid.

De groepstrainingen voor teams en schoolklassen worden op maat gemaakt en altijd door twee (of meer) van onze deskundige coaches van Expertisecentrum Stenekes geleid.

ONZE (NIET HELE) KLEINE LETTERTJES, IN DUIDELIJKE TAAL.
Back To Top